E bitje moegh?

Kies voor lokale hernieuwbare stroom om jou een energieboost te geven

ZONNEPANELEN OP JOUW DAK?


Ben je als organisatie, school, stad, gemeente of bedrijf op zoek naar een verlaging van je elektriciteitskosten?

Plaats zonnepanelen

Wens je om te schakelen naar hernieuwbare, groene energie, maar ontbreekt het je aan middelen om hierin te investeren? Beschik je over een schaduwvrij dakoppervlak voor het installeren van minimum 40 zonnepanelen? Dan kan CoopStroom een oplossing vormen. CoopStroom investeert actief in hernieuwbare energie door de installatie van zonnepanelen voor groot verbruik en het leveren van groene stroom aan lage, vaste prijzen. De coöperatie zorgt voor de nodige financiering via aandeelhouders en voert deze installaties in nauwe samenwerking uit voor organisaties, verenigingen, lokale overheden, scholen en bedrijven met voldoende dakoppervlak.


Interesse om met ons samen te werken ?
We werken graag een vrijblijvend voorstel uit.Neem nu contact op

Wat biedt CoopStroom aan?

  • 100 % hernieuwbare, groene energie opgewekt door hoogrendement zonnepanelen zonder financiële investering in de installatie.
  • Volledige ontzorging: Wij verzorgen de berekeningen, plaatsing, verzekering en verhuren de installatie voor 20 jaar. Gedurende deze 20 jaar staan we in voor alle onderhoud, herstelling en eventuele vervanging.
  • Na 20 jaar wordt bij einde contract de installatie eigendom van jouw organisatie, vereniging of bedrijf en kan je nog 10 tot 15 jaar genieten van gratis zonne-energie.
  • We zorgen voor gratis terugname voor recyclage bij einde levensduur.
  • Wij garanderen je een samenwerking met lokale leveranciers en installateurs om zo de lokale economie te steunen.
  • Je wordt partner van CoopStroom cv en steunt daarmee een burgerinitiatief dat investeert in 100 % hernieuwbare energie, de lokale economie versterkt en zich inzet voor sociale en ecologische projecten.
  • Je project wordt uitvoerig in de kijker gezet via onze socials en digitale nieuwsbrief.

Zonnepanelen voor groot gebruik

CoopStroom beschikt over de nodige kennis en contacten om rendabele en kwalitatief hoogstaande zonne-energie installatieste verwezenlijken. De coöperatie baat de installaties gedurende 20 jaar uit en staat gedurende die tijd volledig in voor de garantie, verzekering, onderhoud en herstellingen. Als projectpartner word je zo volledig ontzorgd en kun je beduidend meer besparen dan bij klassieke energieleveranciers. CoopStroom garandeert je namelijk de laagste, vaste prijs op de energiemarkt. En dit voor de komende 20 jaar. Daarna brengen de zonnepanelen nog tot wel 15 jaar gratis elektriciteit op. 


Beschikt je organisatie, school, bestuur of bedrijf niet over voldoende dakoppervlak maar wel over een onbebouwd, schaduwvrij terrein van gelijkaardige omvang? Ook voor dit terrein kan je in aanmerking komen voor een van onze projecten mits je beschikt over een goedgekeurde bouwvergunning via de plaatselijke gemeente.

Hoe gaan we te werk?

Interesse om onze projectpartner te worden?


Neem dan snel contact met ons op en we komen langs voor het nagaan van de mogelijkheden van het dak of andere vrije ruimte gevolgd door een verbruiksberekening. Op basis van deze berekening bepalen we de omvang van installatie. Indien je dit wilt voorzien we de mogelijkheid van een toekomstig, hoger verbruik, zoals bij een geplande uitbreiding van gebouwen of het aanvullend opladen van elektrische deelwagens in de directe omgeving.


Je project wordt volledig op maat van jouw organisatie of bedrijf uitgewerkt. We leggen de nadruk op een kwalitatieve en duurzame installatie met een perfecte afgestelde energieopbrengst. Ook de huurprijs berekenen we op basis van het huidige verbruik en deze huurprijs blijft een vaste prijs gedurende 20 jaar.


Geïnteresseerd in onze samenwerking? Neem dan nog vandaag contact met ons op.
Zonneprojecten

Bekijk hier onze recentste realisaties

OOK ZON OP JOUW DAK?